Кафедра економічної кібернетики та управління економічною безпекою (ЕК)

Мова:

Міжнародна наукова конференція “Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця”

Міжнародна наукова конференція "Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця"

25 квітня 2024 року в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця відбудеться щорічна Міжнародна наукова конференція “Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця”.

Форма проведення конференції – круглий стіл «Глобальні Трансформації та Стійкість Розвитку: Співробітництво, Наука, Освіта, Технології» у змішаному (оф/онлайн) режимі.

Конференція прагне актуалізувати наукову спадщину С. Кузнеця, Нобелівського лауреата з економіки 1971 року, теоретика економіки розвитку, що як радник багатьох урядів різних країн брав активну участь у розробленні ефективних моделей їхньої економічної політики.

Місія заходу полягає у створенні платформи, де економісти, представники академічних, урядових і приватних структур можуть презентувати свої результати досліджень, обмінюватися ідеями та обмінюватися інформацією в колегіальному середовищі. Видатні вчені та практики з усього світу збираються для презентації, обговорення та обміну цінною інформацією в галузі економіки, бізнесу, освіти та соціальних наук.

Ми запрошуємо вас стежити за цією можливістю, щоб здобути міжнародне розуміння та перспективу щодо глобальних проблем.

Реєстрація за посиланням https://skced.hneu.edu.ua/reg/